Ani za dalje liječenje potrebno dodatnih 17.000 eura

Tridesettrogodišnja Ana Beharović iz Starog Bara, nakon što se obratila medijima za pomoć i zahvaljujući kompaniji Cerovo, Fondaciji Hemiias i brojnim građanima, otputovala je u Tursku na liječenje. Ani će nakon detaljnih pregleda i biopsija biti potreban bitan nastavak liječenja zbog ozbiljnosti bolesti.

Foto: BARInfo

Ona što prije treba da se vrati u Istanbul kako bi nastavila liječenje, jer se njeno stanje pogoršava. Za nastavak liječenja potrebno je još 17.000 eura, s obzirom da je nešto novca ostalo od ranije.

Kako je ranije saopštila, Ana se liječila u Srbiji i Crnoj Gori od 2017. godine od niza autoimunih bolesti i lupusa koji prijeti da izazove ozbiljna oboljenja opasna po život. Beharović je morala ginekolški da ukloni matericu i jajnike, nakon čega dolazi do naglog pada leukocita.

Njeno trenutno stanje je u jednom dijelu bolesti izliječivo, a drugi dio, kao što je lupus se uz adekvatnu terapijj može kontrolisati, sanirati otvorene rane koje Ana ima po većini svoga tijela.

Ova starobarska porodica dok je imala sopstvene izvore, sve troškove liječenja snosia je samostalno,ali su nažalost svoje mogućnosti iscrpili. Ana se nada da će uspjeti u svojoj borbi i radovati se odrastanju svoje dvoje djece.Zahvaljuje se svima koji su pomogli do sada.

“Kao organizacija, Anu smo usmjerili i pomogli sa svim svojim mogućnostima. Nažalost, sve resurse smo iscrpili, pa molimo privredne subjekte, građane i dijasporu da pomognu ovu mladu majku”, saopštili sui z NVO “Izvor života” koja stoji iza ove akcije.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu Ani to mogu uraditi uplatom sredstava na žiro račun:

520-031000000272550 na ime Zećir Beharović sa naznakom za liječenje Ane Beharović

Devizni račun na ime Zećir Beharovic, adresa: Stari Bar, Crna Gora

IBAN :ME 25520036000004394897