Bar: Rasvijetljeno više krivičnih djela

Prethodnih nekoliko dana barska policija je, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, podnijela tri krivične prijave za četiri krivična djela, saopšteno je iz Uprave policije.

 

“Policija je u Baru, na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.M. kojom prilikom je pronađena manja količina marihuane. Osumnjičeni je, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja slobode je lišen Đ.H. (20) iz Republike Sjeverne Makedonije.

“On je, kako se sumnja, na moru u Sutomoru upravljao skuterom i većeom brzinom udario u plovilo pedalinu kojim je upravljao I.I. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

Službenici Centra bezbjednosti Bar juče podnijeli krivičnu prijavu protiv M.S. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršila dva krivična djela krađa. Ona je, kako se sumnja, iz kuće koristeći nepažnju vlasnika otuđila oko 210 eura, a drugu krađu izvršila takođe koristeći nepažnju vlasnika i otuđila novac u iznosu od 700 eura.

Postupajući na rasvjetljavanju predmetnih djela policija je došla do sumnje da je M.S. na području Herceg Novog izvršila više krivičnih djela krađa i ona je sprovedena tužilaštvu u Herceg Novom na dalje postupanje”, zaključeno je u saopštenju.