Bar: Zbog krivičnih djela odgovaraće pet osoba

Barska policije je, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, protiv pet lica podnijela šest krivičnih prijava, zbog počinjenih krivičnih djela na području tog grada, saopšteno je iz Uprave policije.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa policija je tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv A.B. (19) iz Bara. On je iz jednog vozila ukrao navigaciju”, navode iz Uprave policije.

Kako dodaju, krivična prijava je podnijeta protiv M.Š. (28) iz Bara zbog sumnje da je iz kuće ukrao televizor.

“Barska policija je kontrolom S.K. (40) pronašla pištolj marke M57 kalibra 7,62mm u ilegalnom posjedu. On će krivično odgovarati za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopštili su iz Uprave policije.

Objašnjavaju da je policije izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi B.B. (45) iz Bara.

“Pretresom su pronađeni narkotici i pištoljska municija. Protiv B.B. službenici Centra bezbjednosti Bar su podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navode iz Uprave policije.

Takođe, zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda učinjena na šteti M.M. krivično će odgovarati S.N. (23) iz Novog Sada.