Barani dočekali Novu godinu uz muziku Sergeja Ćetkovića i benda Akademia

Nova 2019. godina u Baru  dočekana je uz muziku i dobar provod za koji su bili zaduženi Sergej Ćetković i lokalni bend Akademia.

“Nije mi prvi put u Baru ali jeste prvi doček u Baru, tako da ćemo se potruditi da ispratimo staru na pravi način, da dočekamo novu takođe na jedan lijep način i da svim građanima Crne Gore poželimo jednu novu, lijepu, uspješnu, dobru, mirnu i pametnu 2019 godinu”, kazao je Sergej Ćetković.

Dušan Raičević na dočeku Nove godine:

„Puno mi je srce što smo bili u prilici da na otvorenom, među Barane proslavimo 2019 godinu, da ispratimo 2018 koja je bila godina puna izazova koje smo, sa više ili sa manje uspjeha, uspjeli na neki način da prevaziđemo i zaista se radujemo svim onim izazovima koji nas očekuju u 2019 godini koja će biti zaista godina daljeg razvoja naše opštine.Razvoj naše opštine i svih lokaliteta, biće naša primarna obaveza i u 2019 godini pokrećemo jedan značajan investicioni ciklus jer nakon par godina, čak i u ovoj 2018 godini možemo da konstatujemo da smo uspjeli u potpunosti da konsolidujemo finansije i idemo u 2019 u pravcu brzog razvoja. Neka 2019 godina bude godina tolerancije i međusobnog razumijevanja jer jedino na taj način možemo ići u pravcu ličnog i profesionalnog uspjeha“, izjavio je Raičević.

Direktor TO Bara Emil Kukalj je zadovoljan prošlogodišnjim učinkom:

„Za TO Bar 2018 godina je bila uspješna. Bila je izazovna godina, ali na kraju se pokazala kao zaista uspješna. U 2019 nas očekuju zaista veliki projekti , pomenuću samo strategiju razvoja turizma , veliki broj manifestacija, značajno unapređenje promocije na emitivnim tržištima, ali isto tako značajne aktivnosti kada je u pitanju razvoj turističkog proizvoda.Juče je bilo zaista lijepo, večeras smo imali jednu odličnu atmosferu. Sjutra takođe očekujemo dobru zabavu kada će nas zabavljati grupa Perper i Plavi orkestar i za sve ljubitlje te muzike vjerujem da će Bar biti idealna destinacija.“