Baranin Ardijan Ajdarpašić uhapšen zbog ranjavanja Boškovića

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući intenzivne aktivnosti rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju istog dana kada je i počinjeno i tom prilikom lišili slobode bezbjednosno interesantno lice.
Naime, Dežurna služba Centra bezbjednosti Bar je obaviještena da je 05. maja 2019. godine oko 19,00 časova, u naselju Čeluge u sportskoj kladionici došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu bezbjednosno interesantnog lica V.B. (28) iz Bara. Policijski službenici su preduzeli intenzivne aktivnosti koje su rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode osumnjičenog lica.
Radi se o bezbjednosno interesantnom licu A.A. (20) iz Bara, on je kako se sumnja počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Sumnja se da je, A.A. ušao u sportsku kladionicu gdje se nalazio V.B. i iz neposredne blizine u pravcu V.B. ispalio tri projektila, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. V.B je tom prilikom zadobio povredu u predjelu donjeg ekstremiteta. On je hospitalizovan i nije životno ugrožen.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kojem će osumnjićeni biti priveden uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.