Barska policija od početka avgusta rasvijetlila devet krivičnih djela

Službenici Uprave policije u Baru su od početka avgusta rasvijetlili sedam imovinskih delikata, jednu utaju i pronašli oko 1,1 kg marihuane. Zbog ovih djela krivičnu odgovornost snosiće devet osoba.

“Krivične prijave zbog šest kriivičnih djela krađa koje su izvršene na području Bar podnijete su protiv šest osoba, od kojih su dvije maloljetne. Osumnjičena lica su djela izvršavala na plažama, ugostiteljskim objektima i na privatnom posjedu kojom prilikom su otuđivali novac, mobilne telefone i građevinski alat”, navode iz policije

Policija u Baru je, postupajući po naredbi sudije za istragu izvršila pretres stana i drugih prostorija u Sutomoru koje koristi D.J. (21) iz Bara.

“Pretresom je pronađeno ukupno oko 65 grama marihuane. D.J. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navode iz policije.

U naselju Zaljevo policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao L.Đ. (20) iz Podgorice i kontrolisala lice i vozilo kojom prilikom je pronađeno preko kilogram marihuane koja je bila upakovana u pet pvc pakovanja.

“L.Đ. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je iz policije.

Policijski službenici su u Baru pronašli S.M. (53) iz Kosova za kojim je bila raspisana potjernica zbog krivičnog djela utaja.

“On je ovo djelo izvršio na način što je od jedne rent a car firme iznajmio vozilo i nije ga vratio u dogovorenom roku. Protiv ovog lica podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo”, zaključuje se u saopštenju.