Čestitka predsjednika Opštine povodom Ramazanskog Bajrama

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević je povodom Ramazanskog Bajrama uputio glavnom imamu barskom Muidinu efendiji Milaimiju i svim vjernicima muslimanske vjeroispovjesti čestitku sledeće sadržine:

“Uvaženi gospodine Milaimi,
U ime Opštine Bar i u svoje ime, Vama, Vašim saradnicima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom jednog od najvećih i najradosnijih praznika – Ramazanskog Bajrama.
Izražavam zahvalnost i puno poštovanje što ste tokom mjeseca Ramazana prepoznali univerzalne vrijednosti, očuvanje zdravlja i života ljudi, odricanjem od radosti zajedničkih ramazanskih molitvi i okupljanja, koje su duboko utkane u bit islamske vjere u gradu pod Rumijom. Vjerujem da je iza nas period strijepnje i ozbiljnih izazova sa kojima se suočio čitav svijet i da je pred nama vrijeme sreće i blagostanja za sve naše porodice.
Želim da Bajramske dane provedete u radosti u krugu najmilijih, i da jedni sa drugima zajedno gradimo mostove prijateljstva i uvažavanja.
Još jednom Vam upućujem najsrdačnije čestitke, u nadi da ćemo nastaviti da baštinimo poštovanje različitosti, afirmišući multiekonfesionalne vrijednosti našeg grada”.