Članovi Moto-kluba „Bar“ posjetili učenike Integrisanog odjeljenja OŠ „Jugoslavija“

Treću godinu zaredom, članovi Moto-kluba „Bar“ posjetili su uoči Nove godine učenike Integrisanog odjeljenja OŠ „Jugoslavija“ i donijeli im poklon-paketiće.

Djeda Mrazovi bajkeri dojezdili su na svojim motociklima ispred škole, gdje su se družili sa ovom djecom, slikali se sa njima, a zatim su bili gosti Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama, čiji su im štičenici priredili lijep program.

„Jednostavno, ovo je naš mali doprinos da se i ovi mališani osjećaju lijepo u ovo doba godine kao i svi njihovi vršnjaci, da uživaju malo sa nama i našim motociklima, kao što je nama lijepo u druženju sa njima. Ovu tradiciju nastavljamo i ubuduće“, rekao je „Vijestima“ predsjednik Moto-kluba Dušan Zajović.

Defektolozi Biljana Marković i Branka Dumnić koje rade sa ovom djecom, istakle su da se mališani uvijek oduševe kada im Djeda Mraz dođe na ovaj način, i da jedva čekaju naredne susrete. Integrisano odjeljenje OŠ“Jugoslavija“ sa radom je počelo prije 30 godina, a danas ima 19 učenika.

Bajkere Djeda Mrazove pozdravio je i Čedo Popović, predsjednik Udružena roditelja djece sa posebnim potrebama, zahvalivši im na ovom gestu pažnje.