Dodjela nagrada za „Najljepši Novogodišnji izlog“

U restoranu Knjaževa bašta dodjeljene su nagrade za „Najljepši Novogodišnji izlog 2018“. Akcija „Najljepši Novogodišnji izlog“ se realizuje već sedmu godinu za redom, a organizuje je Turistička organizacija Bar  i iz godine u godinu privlači  sve veću pažnju naših sugrađana i vlasnika poslovnih objekata, koji uređuju svoje izloge kako bi doprinijeli prazničnom raspoloženju u našem gradu.
Kriterijumi pri izboru najljepšeg novogodišnjeg izloga bili su kreativnost, originalnost ideje, primijenjeni kolorit, bozićni i novogodisnji doživljaj, upotreba  tradicionalnih i novih dekorativnih elemenata.  Akcija je trajala u periodu od 17. do 27. decembra 2018 godine.
Komisija u sastavu Vesna Ljujić – predsjednica i članovi Mladen Stojović i Radomir Petrić u  kategoriji  najljepši izlog   dodijelila je  sledeće nagrade:
Prvu nagradu,  butiku veša MISS PIRU INTIMA
Drugu nagradu  butiku CARISSIMA
Treću nagradu , butiku ŠARM
Takođe, Komisija je dodijelila  i tri specijalne nagrade:
EMPORIO JUNIOR – za cjelogodišnji doprinos ukrašavanju grada
PRETTY WOMAN – za najljepšu novogodišnju jelku u izlogu
ENGJEL – za kontinuirani doprinos akciji
Ovom prilikom su pohvaljeni i sljedeći poslovni prostori koji su svojim ukrašavanjem takođe dali doprinos prazničnom raspoloženju: Baltez, Ego, Uno, Čarolija, Petar Pan, Party Time i Pinokio.