DOO Vodovod i kanalizacija Bar: Licence i sertifikati kao dokaz stabilnog poslovanja

Prenosimo saopštenje DOO Vodovod i kanalizacija Bar:

„Uz puno razumijevanje aktuelne situacije molimo naše potrošače da svojim odgovornim odnosom nastave da budu naš najpouzdaniji partner na planu očuvanja održivog sistema vodosnabdijevanja na području opštine Bar.

U cilju boljeg informisanja naših potrošača kreirali smo podstranicu na našem web sajtu http://www.vodovod-bar.me/uputstva-za-korisnike/ na kojoj se mogu jednostavno upoznati sa nizom informacija koje su im potrebne a tiču se u prvom redu plaćanja vode i predaje stanja utrošene vode.

Svoje račune naši potrošači za utrošenu vodu mogu izmiriti, na dežurnom šalteru u glavnoj zgradi DOO Vodovod i kanalizacija  na adresi Branka Čalovića br: 2 na drugom spratu od 07 do 15h svakim radnim danom. Otvoreni su i naplatni punktovi na Zelenoj pijaci i Sutomoru u vremenu od 07h do 14h, tako da građani svoj dug za utrošenu vodu mogu izmiriti i na tim lokacijama. Računi se mogu platiti i inkasantima koji redovno obilaze teren kao i na šalterima pošte i svih banaka. Prijava stanja utrošene vode pored šaltera može se dostaviti i putem brojeva telefona 067502575, 069439009 (viber,sms) do 28 tog u mjesecu,“ navodi se u saopštenju.

„Posebne napore ulažemo u koontinuirano unaprijeđivanje kontrole kvaliteta kako bi smo osigurali da idemo u korak sa najmodernijim kompanijama u oblasti vodosnabdijevanja.  Kroz proces uvođenja najviših normi u našem poslovanju štitimo iinteres naših korisnika sa naglaskom da ulaganje u razvoj novih tehnologija vidimo kao investiciju nikako kao trošak.

Konkretno govoreći, uspijeli smo ispuniti sve potrebne zakonske norme kako bi smo od Regulatorne agencije za energetiku dobili Licencu za javno vodosnabdijevanje kao i Licencu za upravljanje otpadnim vodama.

Takodje, posebno nas raduje i to do samo dobili Sertifikat bonitetne izvrsnosti za 2019 godinu  čime je još jednom potvrđeno da DOO Vodovod I kanalizacija funkcioniše kao društveno odgovorno preduzeće koje svoje obaveze u privrednom poslovanju ispunjava efikasno i pravovremeno.

Još jednom bih se zahvalio našim redovnim platišama i svim potrošačima koji i u ovim teškim okolnostima imaju razumijevanja i svojim postupcima nam omogućavaju da zajedno s njima gradimo partnerski odnos na obostrano zadovoljstvo,“ stoji u saopštenju koje potpisuje Mladen Đuričić, izvršni direktor DOO Vodovod i kanalizacija Bar.