Incident u vozu na liniji Beograd-Bar: Demolirali toalet i razbili prozor

Grupa mladića i djevojaka, nakon rasprave sa kondukterom, demolirala je toalet i razbila prozor na vozu koji je saobraćao na liniji Beograd-Bar. Incident je prijavljen policiji, koja je obavila uviđaj i privela počinioce, navodi “Srbija voz”. Iz  Željezničkog prevoza Crne Gore ranije su saopštili da voz iz Beograda kasni, kao i da su u pitanju problemi na teritoriji Infrastrukture željeznica Srbije.

Foto: CdM

Kako je prenio RTS, osoblje Srbija voza je zbog noćašnjeg vandalskog ponašanja grupe putnika na liniji Beograd-Bar reagovalo u skladu sa zakonskim i ostalim procedurama i preduzete su sve mjere da bi se suzbilo nasilničko ponašanje, nanošenje imovinske štete i osigurala bezbjednost putnika, saopštio je „Srbija voz“.

U saopštenju se navodi da je incident prijavljen policiji, koja je u najkraćem roku stigla na lice mjesta, obavila uviđaj i privela počinioce, a nakon saglasnosti tužioca voz je nastavio ka Baru.

Prema saznanjima Tanjuga do incidenta u vozu je došlo kada je grupa mladića i djevojaka, nakon rasprave sa kondukterom demolirala toalet i razbila prozor.

Incident se dogodilo na teritoriji Priboja gdje je voz stajao od 3.00 sata noćas do jutros.

Iz  Željezničkog prevoza Crne Gore ranije su saopštili za Bar info da voz iz Beograda kasni, kao i da su u pitanju problemi na teritoriji Infrastrukture željeznica Srbije.

Dolazak brzog voza iz Beograda, koji po redu vožnje u Bar stiže u 7:23, očekuje se tek oko 13 sati, kazali su iz ŽPCG.