LUKA BAR DOBITNIK NAGRADE BIZNIS PARTNER 2019

Kompanija “Luka Bar” AD dobitnik je ovogodišnje regionalne nagrade za Izuzetnost kvaliteta usluga u pomorskom i intermodalnom trasnportu Port Service “Biznis Partner 2019”.

Priznanje je uručeno predstavnicima kompanije 06.11.2019. godine na svečanoj ceremoniji u Beogradu. Godišnja nagrada “Biznis partner” ustanovljena je prije 25 godina u želji da se afirmišu najbolje kompanije i institucije iz regiona. Nagrada ima regionalni karakter i namijenjena je svim kompanijama iz zemalja u regionu (Slovenija, Austrija, Mađarska, Rumunija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Severna Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar, Turska), bez obzira na djelatnost, veličinu i oblik vlasništva.

Predstavnici kompanije “Luka Bar” AD učestvovali su i na forumu “Fruitnet Forum South-East Europe” koji se održao u Beogradu od 6-7.11.2019. godine. Konferencija je bila posvećena istraživanju novih mogućnosti regiona Jugoistočne Evrope u oblasti proizvodnje voća i povrća, sa posebnim osvrtom na tehnologiju, sorte, tržišta i saradnju. Učesnici su istakli nove strategije za privlačenje investicija, jačanje saradnje, poboljšanje kvaliteta i proširenje na nova tržišta. Za vrijeme trajanja foruma ostvareni su značajni kontatki za kompaniju, a sve u cilju unaprijeđenja i uspostavljanja poslovne saradnje sa postojećim i potencijalnim partnerima.