Nastup Katapulta i Jelene Rozge u Baru

Sinoć je na barskoj rivi održan pretposlednji koncert u okviru manifestacije „Ljeto sa zvijezdama“ u organizaciji TO Bar na kojem su nastupili poznata barska grupa Katapult i pop zvijezda Jelena Rozga.

Veče je otvorio barski bend „Katapult“ koji na estradi postoji dugi niz godina a ljubitelji pop-rok muzike su imali priliku da uzivaju u dobro poznatim kompozicijama koje imaju status evergrina: „Kad ti jednom loše krene“, „Prolaze godine“, „Jelena“, „Ulica starog pjesnika“ itd.

Nešto kasnije na scenu izašla je prelijepa Splićanka, Jelena Rozga, koju je publika nestrpljivo isčekivala. Jelena je dugo godina bila zaštitno lice grupe Magazin. U njenoj dugogodišnjoj karijeri učestvovala je u brojnim festivalima i dobitnica je brojnih nagrada, među kojima se može istaći  nagrada sa Splitskog festivala Grand pri. U svome repertoaru posjeduje brojne hitove koji na Youtube kanalu broje milione pregleda, među kojima napoznatiji su „Bižuterija“, „Minus i plus“, „Dani su bez broja“, „Moje proljeće“, „Okus mentola“, „Razmažena“ „Ti si želja mog života“  i mnoge druge.

Njena energija i harizma nije nikoga ostavila ravnodušnim, pa je dobra atmosfera vladala je šetalištem kralja Nikole do iza ponoći.