Od subote klizalište u Baru

Na oko 200 kvadratnih metara turistima i građanima klizalište će biti dostupno sljedećih mjesec dana, potpuno besplatno, piše Jedro Bar.

Foto: jedro.me

Odgovornost svih turističkih radnika je razvijati nove ideje po uzoru na svjetske trendove kako bi se unaprijedila turistička ponuda. Upravo imajući u vidu trendove Turistička organizacija Bar je odlučila da ove godine turistima i sugrađanima ponudi popularnu zimsku atrakciju, klizalište.

Bar će po prvi put ove zime dobiti klizalište od sintetičkog leda koje će sjutra biti otvoreno na trgu Vladimira i Kosare (ispred „Robne kuće“) u 14 sati.

Klizalište će na trgu biti postavljeno do 22. januara 2019. godine. Radno vrijeme će (osim sjutra) biti od 10 do 22 sata svakim danom, a korišćenje klizališta i iznajmljivanje klizaljki će biti besplatno.

Kvalitetan muzički program dočeka Nove godine na trgu, klizalište, novogodišnji bazar, program za djecu, posebna praznična rasvjeta kao i drugi sadržaji će doprinijeti da Bar i ove godine u prepoznatljivom stilu isprati staru i uplovi u Novu 2019. godinu.