Održan tradicinalni 5. Dječiji prolećni maskenbal

U Sportskoj dvorani „Topolica“ sinoć je održan tradicinalni 5. Dječiji prolećni maskenbal na kome je učestvovalo oko 700 mališana iz JVU „Vukosava Ivanović Mašanović”, PPU “Bajka” i PPU “Svetionik”.

Mališani su se predstavili sa 12 grupnih maski, koji su sa svojom kreativnošću i uvježbanom koreografijom mamili osmjehe i aplauze publike i stručnog žirija. Ovogodišnji stručni žiri činili su: predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, direktorica JVU „Vukosava Ivanović Mašanović” Gordana Mijović, magistarka violine Dina Desančić i predstavnik kompanije “Euromix Beton” Tijana Duraković.
Oko 700 maskiranih mališana i njihovih vaspitača su na kreativan i originalan način oživjeli likove iz omiljenih priča, crtanih filmova, ali i svakodnevnog života, među njima većina ručno rađenih, stavile su žiri pred ozbiljne muke.Dodijeljene su nagrade za prva tri mjesta: Treće mjesto pripalo je JPU VJ “Djeca cvijeća” koji su se predstavili sa maskom “Mravi” , drugo mjesto pripalo je JPU VJ “Sanjalica” koji su se predstavili sa maskom “Gusari” , a prvu nagradu odnijela je grupa iz JPU VJ “Mali princ” koji su se predstavili sa maskom “Kosmonauti”.
“Topolica” je zahvaljujući našim mališanima sinoć bila centar radosti prepun smijeha, igre i mašte i mjesto gdje su sve generacije naših sugrađana istinski uživale.