Počelo zagrijavanje za najluđu noć

Sinoć je na Trgu Vladimira i Kosare  počelo zagrijavanje za najluđu noć, nastupili su Dino Beharović & D’Band i Aco Pejović.

“Volim da dođem u Crnu Goru, između ostalog i u Bar. Super je bilo. Ja volim Barsku publiku. Drugi put je trg da radim, ali sam radio mnogo prije toga, dosta puta, tako da nema tu greške”, izjavio je Aco Pejović nakon koncerta.
Pjevač Dino Beharović je oduševio sugrađane:

“Želio bih da se zahvalim TO Bar i Opštini Bar koji su nam ustupili mjesto i dali nam do znanja da vrijedimo nešto, da budemo dio ove večeri. Mi smo već okusili Ljeto sa zvijezdama i čast nam je što smo dio ove organizacije”, kazao je Dino Beharović.

I direktor TO Bar Emil Kukalj  zadovoljan je prvom noći novogodišnjeg hepeninga:
„Zaista su pozitivni utisci. Veoma mi je drago što je danas ovdje ovoliki broj gostiju, građana, utisci su stvarno pozitivni. Atmosfera je lijepa, narod se zabavlja i zaista mi je drago što je tako. Drago mi je što je počeo sa radom i novogodišnji bazar gdje naši turisti, građani mogu zaista da degustiraju, probaju i kupe tradicionalne proizvode ovog kraja. Kao što vidite, atmosfera je predivna, trg je ispunjen do poslednjeg mjesta. Više hiljada ljudi se večeras ovdje provodi i ja se nadam da će tako biti i u ostalim noćima novogodišnjeg hepeninga“, rekao je Emil Kukalj, direktor TO Bar.