Policija rasvijetlila 13 krađa i jedno razbojništvo

Policija u Baru je rasvijetlila 13 krađa, jedno razbojništvo i uhapsila I.M. (19) i D.A. (22), a protiv dvije osobe su podnijete krivične prijave u redovnom postupku, saopšteno je iz Uprave policije.

“I.M. (19) i D.A. (22) uhapšeni su zbog sumnje da su počinili 11 krivičnih djela krađa na štetu firme Primorka d.o.o. Bar. I.M. je skrivično djelo razbojništvo sa maloljetnim M.B. (16) iz Bara. Sumnja se da su oni u decembru 2018. godine, iz mini marketa Beni komerc d.o.o, uz prijetnju nožem zaposlenoj, pokušali da ukradu novac i registar kasu. Protiv maloljetnog M.B. podnijeta je krvična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo”, navodi se u saopštenju policije.

Osim toga, barska policija je podnijela i krivičnu prijavu protiv F.Ć. (25) iz Ulcinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela krađa.

“On je krajem marta 2019. godine krao djelove iz trafostanice. Prilikom vršenja krivičnog djela on je izazvao havariju na trafostanici i tom prilikom je zadobio opekotine usljed kojih je hospitalizovan. F.Ć nije zivotno ugrožen i otpušten je na kućno liječenje”, zaključuje su u saopštenju Uprave policije.