Posjeta španskog vodiča Miguela Cueste

Danas je Turistička organizacija Opštine Bar u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, ugostila turističkog vodiča izdavačke kuće Anaya Touring iz Španije koji je u posjeti Crnoj Gori od 02. jula do 10. jula.

Gospodina Cuestu su dočekali predstavnici turističke organizacije Opštine Bar, koji je u pratnji vodiča, imao priliku da se upozna sa kulturno – istorijskim znamenitostima u Starom Baru. Pored Starog Bara, obišao je i Staru Maslinu na Mirovici.

Pored brojnih ljepota i kulturnog bogatstva morske strane našeg grada, upoznao se i sa čarima  Skadarskog jezera i Virpazara, kao i mogućnostima upražnjavanja aktivnog odmora u Nacionalnom parku, sa akcentom na pješačke, biciklističke i vinske staze.  Upriličeno je i krstarenje jezerom, koje je na gosta ostavilo poseban utisak.

Poslednjih dana, Bar su posjetili brojni novinari, mediji, vodiči  kako iz regiona tako i sa drugih emitivnih tržišta koje realizuje Turistička organizacija Bar u saradnji sa NTO CG. Cilj ovih posjeta je što veća i bolja promocija prirodnih i kulturnih resursa koje grad posjeduje.