Prijem za nagrađene učenike i profesore povodom uspjeha na takmičenju GATUS 2019

Povodom uspjeha koji je JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola ostvarila na prestižnom Međunarodnom takmičenju srednjih ugostiteljskih škola-GATUS 2019, održanom u Poreču u Hrvatskoj, potpredsjednica Opštine Bar,mr Tanja Spičanović,upriličila je prijem za sve nagrađene učenike i njihove profesore –mentore.

Medju nagrađenim učenicima i profesorima našli su se učenici obrazovnog profila “turistički tehničar” – Jovana Vukčević, Lucija Milović i Faruk Husović, sa profesorkom mentorkom Snežanom Petrušević, učenici obrazovnog profila “konobar” – Jovan Zečević, Mirza Ličina i Petar Dajković sa profesorom mentorom Goranom Pješčićem i učenici obrazovnog profila “kuvar” – Mustafa Markezić, Denis Pejčinović i Jelizaveta Levčenko, sa profesorom mentorom Miodragom Markočom.

Potpredsjednica je čestitala svim nagrađenim učenicima i njihovim mentorima na ostvarenom  uspjehu i navela da  će Opština Bar, kao i do sada, pružati podršku aktivnostima iz sfere obrazovanja u granicama svojih mogućnosti. Takođe, istakla je da Opština Bar kao vodeća institucija u gradu, posjeduje kapacitete da čuje potrebe društva, u konkretnom slučaju obrazovnih institucija, te da na njih i blagovremeno odgovori.

Svim nagrađenim učenicima i profesorima na poklon je uručena monografija „Prvih trideset godina Barskog ljetopisa“.