Spektakularan Novogodišnji program u Baru

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti.

Novoj godini se uvjek najviše obraduju najmlađi, pa je za njih i ovog puta osmišljen poseban program. I ove godine mališanima, ali i svima koji se odvaže, na raspolaganju će biti klizalište. Otvaranje klizališta je predviđeno za 20.12.2019. godine u 13.00h, a biće postavljeno sve do 20.01.2020. godine. Korišćenje će kao i prethodne godine biti besplatno. Ove godine najmlađi će imati priliku da se provozaju i popularnim turističkim vozićem “Ćirom”. “Ćiro” će saobraćati 30.12., 31.12 i 01.01. od 10h do 14h, a početna i završna stanica će biti na početku šetališta kralja Nikole.

Pretposljednji dan ove godine počinje sa programom za najmlađe. U 12.00h 30. decembra očekuje nas druženje sa Bracom Gajićem, omiljenim “YouTuber-om” tinejdžera. Braco će ovom prilikom izvoditi akrobacije, odgovarati na pitanja publike, ali i premijerno prikazati svoj novi video.

Kao uvertira samom dočeku u ponedjeljak 30. decembra muzički program će u 22h otvoriti poznati barski bend Padrino, dok će glavna zvijezda večeri biti regionalno poznati Tropico bend čiji nastup počinje u 23h.

Program se nastavlja 31. decembra u 12.00h predstavom “Novogodišnja čarolija” koja je zabavnog, interaktivnog i edukativnog karaktera, bajkovita je i prožeta muzikom i raznovrsnim kostimima. Nakon predstave predviđene su razne animacije za djecu kao što je crtanje po licu (facepainting), modeliranje balona, druženje sa Sunđer Bobom i klovnom, pravljenje velikih balona od sapunice, ali i tradicionalno fotografisanje sa Djeda Mrazom.

Novogodišnja žurka se nastavlja u 22h kada nastupa jedan od najboljih crnogorskih RnR bendova “AkademiA”, a u Novu godinu ćemo uploviti uz Harisa Džinovića i njegove hitove. Nastup Harisa Džinovića počinje u 23h.

Prvi dan Nove 2020. godine započinje sa koncertom etno grupe “Zora” koja će nastupiti u 13h. Za nastavak dobrog provoda 01.01. će biti zadužena barska legendarna grupa “Katapult” čiji koncert počinje u 22h. Nakon “Katapulta”, u 23h na scenu stupa jedan od najbojih pop/rock bendova sa ovih prostora “Amadeus bend”.

Tokom novogodišnjih praznika na Trgu Vladimira i Kosare koji će za ovu priliku biti posebno dekorisan će biti organizovan i novogodišnji bazar sa bogatom ponudom.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!