„Šušanjska noć- fešta od ribe i vina“ za nezaborav

Šušanjska noć, primorska fešta od ribe i vina, okupila je sinoć na platou ispred plaže Žukotrlica veliki broj mještana i turista koji su u muzici i domaćim specijalitetima uživali do kasno u noć.

Organizator ove fešte je MZ Šušanj uz pokroviteljstvo i podršku Opštine Bar i Turističke organizacije Bar kao i brojni drugi preduzetnici i privrednici. Cilj ove fešte je promocija ovog kraja kao i upoznavanje brojnih turista sa  kulturom i običajima i njeno očuvanje od zaborava.

U programu su nastupili klapa  Jedinstvo i Padrino bend iz Bara, a zvijezda večeri bila je pjevačica narodne muzike Ana Bekuta. Folk zvijezda je priredila noć za pamćenje više hiljadama ljudi koji su na otvorenom pjevali njene najveće hitove od početka pa do kraja, kao što su „Veseljak“, „Kralj ponoći“, „Crven konac“ itd.

Na brojnim štandovima bili su izloženi barski suveniri i gastro specijaliteti po kojima je Šušanj poznat, a posjetiocima je besplatno podijeljeno riba i vino.

Feštu od ribe i vina otvorili su u ime organizatora  predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik  MZ Šušanj Pešo Glavanović.