Turistička organizacija Bar po prvi put na sajmu MICE turizma u Barseloni

Turistička organizacija Bar je zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, lokalnim turističkim organizacijama Budve i Kotora, nastupila na specijalizovanom sajmu za poslovna putovanja, odnosno događaje iz oblasti MICE turizma (sastanci, motivaciona putovanja, konferencije i događaji) u Barseloni. Na sajmu su učestvovali brojni hoteli, rizorti i turističke agencije iz Crne Gore.

Sajam se održava u periodu od 29. novembra do 1. decembra i okupio je oko 15 000 profesionalaca i organizatora događaja, uključujući kongresne biroe, hotele, avio-kompanije, DMC, PCO, specijaliste za event menadžment, iz više od 100 zemalja svijeta.

Foto: BARInfo

„Predstavnici TO Bar su održali niz radnih sastanaka i prezentovali pored ponude koju posjedujemo u segmetu MICE turizma, u okviru koje su predstavljeni hoteli: Princess, Kalamper, Sato, Sea fort, Stara čarsija i rizort Pearl beach, kao i turističke resurse kojima raspolaže barska opština.
Na sajmu je takođe organizovan edukativni program koji sadrži širok spektar inovativnih, kreativnih i najsavremenijih radionica koje vode vodeći stručnjaci u MICE industriji. Sajam nudi priliku za dodatnu edukaciju koja se odnosi na ključne trendove u ovoj oblasti, inovacijama, tehnologijom i iskustvima profesionalaca, što predstavlja višestruku vrijednost učešća na ovakvoj vrsti događaja“, navodi se u saopštenju Stručne službe TO Bar..