Turistička ponuda Bara će se predstaviti na sajmu turizma u Moskvi „MITT 2019“

Turistička organizacija Bar predstaviće turističku ponudu grada na najvećem sajmu turizma u Rusiji i jednom od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu “MITT 2019” u Moskvi od 12. do 15. marta, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Brojnim posjetiocima biće podijeljen kompletan reklamni materijal i biće upoznati  sa  aktuelnom ponudom naše opštine.

U susret sajmu turizma “MITT 2019” TO Bar se potrudila  da Bar predstavi u najboljem svjetlu, pa će u posebnom sajamskom izdanju “Российской газеты” biti objavljen članak o turističkoj ponudi Bara.

Osim u štampanoj verziji koja će se distribuirati na sajmu oglas je već objavljen  na zvaničnom portalu “Российской газеты”- https://rg.ru/2019/03/06/chernogorskij-bar-gorod-sobravshij-mnozhestvo-drevnih-kultur.html  i planirano je da će ostvariti 4 miliona impresija.

Sa preko 1600 izlagača iz oko 180 zemalja, više od 28,000 posjetilaca od kojih su 75% turistički agenti i turoperatori iz Rusije, MITT je ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na ovom značajnom emitivnom tržištu.