Turistička ponuda Bara predstavljena na sajmu turizma u Moskvi „MITT 2019“

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu grada na najvećem sajmu turizma u Rusiji i jednom od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu “MITT 2019” u Moskvi od 12. do 15. marta, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Brojnim posjetiocima podijeljen je reklamni materijal i upoznati su sa aktuelnom ponudom naše opštine.

U susret sajmu turizma “MITT 2019” TO Bar se potrudila da Bar predstavi u najboljem svjetlu, pa je u posebnom sajamskom izdanju “Российской газеты” objavljen članak o turističkoj ponudi Bara.

Osim u štampanoj verziji koja se distribuira na sajmu oglas je objavljen i na zvaničnom portalu “Российской газеты”- https://rg.ru/2019/03/06/chernogorskij-bar-gorod-sobravshij-mnozhestvo-drevnih-kultur.html i planirano je da će ostvariti 4 miliona impresija.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu predstavljaju i lokalne turističke organizacije Budve,

Tivta, Ulcinja, Podgorice i Cetinja, hotelske kompanije Montenegro Stars, Beppler & Jacobson MN, Budvanska rivijera, nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines, turoperator R Tours Company, hoteli Maestral Resort & Casino, Melia Petrovac, Lazure Hotel & Marina, turistička agencija Montenegro Tourist Service i kompanija M Tel.

Sa preko 1600 izlagača iz oko 180 zemalja, više od 28,000 posjetilaca od kojih su 75% turistički agenti i turoperatori iz Rusije, MITT je ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na ovom značajnom emitivnom tržištu.