Turistička ponuda Bara predstavljena u Kijevu

Danas je u Kijevu u hotelu “Opera” održana prezentacija turističke ponude Bara kao i poslovna radionica između turističke privrede Crne Gore i Ukrajine.
Prisutne zvanice na početku je pozdravio ambasador Crne Gore u Ukrajini, Ljubomir Mišurović, direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić, predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma kao i predstavnici turističkih organizacija Bara i Budve koji su predstavili destinaciju. Prisutni su upoznati sa prirodnim i kulturnim vrijednostima našeg podneblja, ponudom za predstojeću ljetnju turističku sezonu, avio linijama između dvije zemlje i dr.

Nakon prezentacije organizovana je i poslovna radionica na kojoj su crnogorski predstavnici održali sastanke sa ukrajinskim turoperatorima i agencijama sa ciljem uspostavljanja saradnje u budućnosti. Za prisutne je upriličen i koktel sa degustacijom tradicionalnih crnogorskih proizvoda.

Na prezentaciji su bili prisutni turoperatori iz Ukrajine među kojima su bili: Alf, TUI Ukrajina, Kompas Travel, Join UP, Orbita, Siesta, Coral, Pilon, Wind Rose, Sky Up, Alians, Pegas, Annex, Pan Ukraine, TEZ Tours i drugi.
Promociji turističke ponude Crne Gore u Kijevu, pored predstavnika Ministarstva održivog razvoja i turizma, NTO CG i lokalnih turističkih organizacija Bara i Budve, prisustvovali su predstavnici AD “Marina Bar”, kompanije “Beppler&Jacobson“, hotela „Falkensteiner“ , „Korali“ i „La Perla Hotel & Villas“ kao i predstavnici agencija „Montenegro tourist service“, „R-tours“, „Talas M“, „Prometheus travel“ i „Next travel“.

Turistička organizacija Bar je bila jedan od suorganizatora ovog događaja u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Ukrajini, Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i Turističkom organizacijom Budve.