Uspješno završena promocija turističke ponude Bara u Madjarskoj

Turistička organizacija Bar promovisala ja svoju ponudu u okviru “ Around The World Live „Roadshow-a koji je održan u periodu od 12. do 15. oktobra u Mađarskoj.

Održane su prezentacije, radionice i nagradne igre u četri grada i to Đeru, Budmpešti, Debrecinu i Segedinu, posebno pripremljene za brojne članove turističke privrede Madjarske.Uspostavljen je veliki broj novih kontakata sa turističkim agencijama i turoperatorima sa ovog tržišta. Najveće interesovanje iskazali su za novim sadržajem, aktivnim odmorom kao, ponudom za seniore kao i za hotele sa 3 i 4*.

Prezentacijama je prisustvovalo preko sto agencija i turoperatora, među kojima su neki odnajznačajnijih sa tržišta Mađarske: IBUSZ, OTP Travel, Fehérvár Travel, MalévAirTours, Atlantic Travel, Bono Travel Agency, STA, Unlimited Travel, Globe CenterTravel Agency, Zseppelin Tour Operator, Adria Tours, Ardelean Tours, Mauri,
Invia.hu, Mettravel, Coral Tours, East-West Travel Agency, United 4 Bonafini Bindair;Unitravel Tour Operator, 1000Út; Green Travel, Vista Travel Agency, Haris Travel,TravelGoo, BCD Travel i drugi.

Svoju ponudu u okviru Road Show-a predstavile su i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Turističke organizacije Budve i Tivta i HG Montenegro Stars.

Događaj Around The World Live Roadshow, koji je namijenjen uvezivanju turističkih agencija i turoperatora sa potencijalnim destinacijama, organizovan je od strane globalnog udruženja i marketinške agencije AVIAREPS, koja radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turističkih agencija, turoperatora i turističkih destinacija.

Stručna služba TO Bar