Vodovod modernizovao korisnički portal i uveo nove servise

DOO Vodovod i kanalizacija je modernizovao servise korisničkog portala na web site-u www.vodovod-bar.me, i tako olakšao korišćenje njihovih usluga.

Foto: BARInfo

Korisnici usluga DOO Vodovod i kanalizacija Bar, od sad mogu na njihovom sajtu, u dijelu “korisnički portal”:

  •  imati uvid u stanje zaduživanja i uplata za naznačeno mjerno mjesto
  •  poslati novo stanje sa mjernog instrumenta
  •  podnijeti reklamaciju za naznačeni račun
  •  preuzeti račun
  •  provjeriti iznos svoje potrošnje
  • online platiti račun

Foto: BARInfo

“Osnova naše poslovne filozofije je da pratimo moderne tehnologije i trendove, posvećeni da naše usluge učinimo maksimalno dostupnim krajnjim korisnicima. Duboko smo ubijeđeni da digitalne tehnologije zauvijek mijenjaju i unaprjeđuju lice poslovanja. Najkraće rečeno, digitalna transformacija odavno nije samo ideja o budućnosti, već praksa bez koje se ne može ozbiljno poslovati. Neophodnost njene primjene se ne može zanemariti i uslov je bez koga se ne može očekivati ostvarivanje ozbiljnih poslovnih uspjeha”, kazala je Aleksandra Kosović, direktorica Sektora za ekonomsko-finansijske poslove DOO Vodovod i kanalizacija Bar.

Foto: BARInfo

Kako je naglasila, korisnički portal na njihovom sajtu (www.vodovod-bar.me) je dopunjen novim opcijama koje će omogućiti korisnicima kvalitetniju i potpuniju uslugu i olakšati korišćenje web servisa.

Foto: BARInfo

“I u narednom periodu činićemo dodatne napore kako bismo što je više moguće izlazili u susret našim korisnicima, koristeći se modernim tehnologijama. One nam omogućavaju da veliki dio aktivnosti naši korisnici mogu uraditi bez izlaganja dodatnim naporima, a u krajnjoj liniji i nepotrebnim troškovima”, zaključila je Kosović.