Kukalj najavio i organizaciju Novogodišnjeg koncerta klasične muzike

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i Ambasadom Crne Gore u Srbiji, predstavila je u subotu ponudu Crne Gore za novogodišnje praznike u tržnom centru u Beogradu.

Pored susreta sa novinarima predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora, Podgorice i Rožaja kao i strateški partneri predstavili su svoju ponudu i bogat program za novogodišnje praznike na trgovima i u hotelima.

Tokom promocije organizovan je zabavni program za posjetioce, “Facepainting” animacija za djecu sa Djeda Mrazom i raznovrsnim poklonima. U okviru programa upriličen je i nastup Leontine i hora Čarolija. Atmosferu su dodatno zagrijali trubači koji su za ovu priliku u repertoaru uvrstili I novogodišnje melodije.

Crna Gora je prepoznata kao omiljena destinacija za turiste iz Srbije kada je u pitanju odmor tokom novogodišnjih praznika, te se očekuje da će i ove godine na crnogorskoj obali I planinama u prazničnoj atmosferi uzivati hiljade gostiju sa ovog tržišta.“Bar i ove godine organizuje svečani doček nove godine na glavnom gradskom trgu. I ove godine ćemo imati, kako lokalne, tako i regionalne zvijezde i Bar će biti zaista mjesto dobrog provoda. Imaćemo trodnevni program. 30.12. Nastupiće Aco Pejović, za sam doček nove godine imamo Sergeja Ćetkovića, a prvog januara imamo Plavi Orkestar. Naši posjetioci i građani će imati mogućnost da se upoznaju sa lokalnom gastronomskom ponudom. Biće organizovan novogodišnji bazar gdje će naši posjetioci i građani moći da degustiraju i kupe tradicionalne proizvode ovog regiona.  Imaćemo program i za najmlađe, gdje ćemo organizovati novogodišnju predstavu. U planu je i organizacija jednog Božićnog koncerta klasične muzike. Cijene su zaista pristupačne. Naši hotelijeri, agencije, privatni smještaji, potrudili su se da zaista ponude atraktivne cijene i pakete“, rekao je na promociji direktor TO Bar Emil Kukalj.