Kviz „Koliko poznajem svoj grad“- finale

U okviru proslave Dana Opštine Bar, u prostorijama Dvorca kralja Nikole, održano je finale kviza „Koliko poznajem svoj grad“. Tradicionalni, jedanaesti kviz, koji njeguje vrijednosti i bogatstva Bara, organizovan je u saradnji Opštine Bar, NVO Mediteran Multimedia i Foto studija Petović, a na ovom takmičenju učestvovalo je 29 učenika iz deset barskih osnovnih škola.


U ovom uzbudljivom nadmetanju gdje su sva tri takmičara pokazala zavidno znanje i informisanost, ali prije svega prijateljsko-takmičarski duh, učenici osmog razreda OŠ „Kekec“ iz Sutomora odnijeli su pobjedu – Prvo mjesto Branislav Lalić (70 poena), drugo mjesto Nikola Đenđinović (51 poen) i treće mjesto Andrija Đurović (48 poena). Takođe, OŠ „Kekec” je dodijeljena diploma kao najboljoj školi u ovogodišnjem kvizu.


U ime Opštine Bar, prigodne poklone i diplome uručio je menadžer Opštine, mr Ćazim Alković, koji je kazao da mu je posebno zadovoljstvo što kviz „Koliko poznajem svoj grad“ nastavlja da postoji, i to sa sve većim brojem učesnika koji iz godine u godinu oduševljavaju znanjem iz svih segmenata poznavanja grada Bara, kroz istoriju i današnjicu. Alković je posebno istakao pozitivnu atmosferu tokom današnjeg kviza, koja oslikava pozitivne, prijateljske vrijednosti učesnika, na ponos svojim porodicama i gradu.


Osim Opštine Bar, nagrade za pobjednike obezbijedila je i Turistička organizacija Bar, NVO Društvo maslinara Bara i NVO Mediteran Multimedia.