Magija bioskopa se vraća u Bar!

Novo platno, 2k rezolucija slike, dolbi saraund zvuk za potpuni ugođaj, topla sala, kokice… Magija bioskopa se vraća u Bar!

Cinebar 2020 je sjajna ideja iza koje stoji Kulturni centar Bar, a koja podrazumijeva povratak u bioskop od 3. do 9. februara i projekciju aktuelnih filmskih naslova u preuređenom, a nostalgičnom ambijentu.

Naime, Barani će ponovo uživati u bioskopskoj sali svog Doma kulture gdje će svakog dana biti prikazane po dvije projekcije filmova – u 18h i 20:30h. Cijena ulaznica simboličnih dva eura.

Za ovu sedmodnevnu filmsku reviju organizatori su pripremili aktuelne filmske naslove, poput domaćeg filma “Ajvar”, ali i novog ostvarenja Pedra Almodovara, zatim blokbastera “Joker”, uzbudljivog “Bad Boys for Life” itd. Mališane će obradovati crtani film “Trouble”.

U najvećem primorskom gradu postoji veliko interesovanje za sva kulturna dešavanja. Da li je Cinebar 2020 ustvari samo najava konačnog povratka u bioskop?

“Programsko opredeljenje Kulturnog centra Bar je da oživi bioskop. Prvi korak je bila premijera filma “4 ruže”, a ovo je drugi korak koji treba da obezbijedi investiciju u opremu. Bioskop treba da nastavi sa radom!” – kazali su iz KC Bar za portal #ShareMontenegro.