Rezervisana sva mjesta za projekcije autobioskopa u petak i subotu

JP Kulturni centar Bar obavještava građane da su rezervisana sva mjesta za najavljene dvije filmske projekcije prvog crnogorskog autobioskopa na barskoj marini u petak i subotu četvrtog i petog septembra.

Zbog prostornih uslova, broj rezervacija je za svaku projekciju bio 40. Svih 80 parking mjesta na marini za automobile iz kojih će film„Le Man ’66: Slavna 24 sata“ biti gledan, u toku jučerašnjeg dana bila su rezervisana za nepunih sat vremena od prve objave na društvenim mrežama i portalima.
-Izuzetno nam je drago što je ovaj naš pilot projekat odmah naišao na nepodijeljene sjajne pozitivne reakcije i neočekivano veliki odziv javnosti, i što se naši napori da Baru vratimo bioskop prepoznaju u tolikoj mjeri.
S obzirom da je ovo pilot projekat autobioskopa na platou marine, obje projekcije su besplatne, kao poklon Kulturnog centra gradu, a o uslovima pod kojima će ubuduće biti prikazivani filmovi u autobioskopu, pravovremeno ćemo obavijestiti javnost-kazao je direktor JP Kulturni centar Bar Erol Marunović.
Na velikom platnu koje će specijalno za ovu priliku biti postavljeno na parkingu AD Marina Bar, u petak i subotu četvrtog i petog septembra, sa početkom u 21 sat, biće prikazan veliki holivudski akcioni hit „Le Man, ’66: Slavna 24 sata“ .
Ovaj film rađen po istinitom događaju o velikom rivalitetu čuvena dva svjetska proizvođača automobila, u originalu se zove „Ford Vs Ferari“, a glavni glumci su Kristijan Bejl i Met Dejmon. Publika će film pratiti iz svojih automobila, a zvuk će slušati putem radio-aparata u vozilima.

JP Kulturni centar Bar u produkciji svoje organizacione jedinice Dom kulture, organizuje ovaj projekat u saradnji sa firmom “Dekadas“ iz Beograda koja daje glavnu tehničku podršku, te sa domaćim preduzećima AD Port of Adria, AD Luka Bar, AD Marina Bar, „Jadroagent“ Bar, „Bargradnja“ i Y.C „Jug“. Pokrovitelj je Opština Bar.