Zatvaranje 32. “Ljetopisa” u nedjelju, 18. avgusta

Trideset drugo izdanje „Barskog ljetopisa“, nakon sedam nedjelja i preko 100 realizovanih programskih aktivnosti, biće zvanično zatvoreno u nedjelju, 18. avgusta.

Tim povodom će, na platou ispred Dvorca kralja Nikole, sa početkom u 21:30h, biti organizovana press konferencija „Veče sa organizatorima“ koja je, kao koncept, ustanovljena na jubilarnom tridesetom „Ljetopisu“ u cilju premošćavanja jaza između kulture, odnosno umjetnosti, i publike.

Program zatvaranja otvoren je za sve građane i medije koji će imati priliku da organizacionom timu Festivala upute pitanja, komentare i sugestije u vezi sa ovogodišnjim izdanjem „Ljetopisa“ ali i da ujedno razmijene ideje u vezi sa predstojećom Zimskom scenom i narednim, 33. „Barskim ljetopisom“.

U programu će učestvovati:  Ksenija Popović Ivanišević – direktorka Festivala, Stefan Rakočević – producent, selektori Bojan Suđić i Aleksandra Vojvodić Jovović (muzički program), Boris Mišković (pozorišni program), Milun Lutovac (književni program), Anastazija Miranović (likovni program) i Vesna Vujošević Labović (prateći program). Moderatorka ove večeri biće Anđela Antunović, PR menadžerka „Barskog ljetopisa“.

Organizacioni tim Festivala, kroz ovakvu vrstu dijaloga i interakcije, želi čuti glas i mišljenje publike koja je pratila festivalska dešavanja, s obzirom da zbog nje „Ljetopis“ i postoji. U skladu sa tim, svi zainteresovani su pozvani da dođu i budu aktivni učesnici zatvaranja 32. „Barskog ljetopisa“.