Izabrano novo rukovodstvo mjesnog odbora SNP Sutomore

 

Prenosimo saopštenje za javnost OO SNP Bar.

„Juče je u Sutomoru održan sastanak mjesnog odbora SNP Sutomore na kojem je, nakon konstituisanja odbora, izabrano novo rukovodstvo.

Za predsjednika jednog od najvećih mjesnih odbora SNP u Baru, izabran je Slaviša Jović, a za sekretara mjesnog odbora postavljen je Ranko Marković, obojica privatni preduzetnici.

SNP CG i njen opštinski odbor u Baru su veoma zainteresovani za razvoj Sutomora, dijela Bara koji ima sve potencijale da bude jedno od najljepših i najuređenijih turističkih mjesta u Crnoj Gori.

Sutomore tradicionalno daje jaku političku podršku SNP i ostalim opozicionim partijama i stoga je ovo konstituisanje mjesnog odbora i izbor novog rukovodstva značajno za opštinsku organizaciju SNP.

Na ovom sastanku je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i u Baru, ali i o infrastrukturnim pitanjima u ovoj barskoj mjesnoj zajednici. Posebna pažnja je posvećena novim projektima, koje ljudi iz ovog mjesta iniciraju i oni će se naći u fokusu pažnje i mjesnog odbora SNP Sutomore i barskog opštinskog odbora.

Sastanku u Sutomoru prisustvovali su i koordinator SNP za Bar Vasilije Lalošević, potpredsjednik opštinskog odbora SNP Bar Milorad Leković i portparol Odbora Branko Bulatović.

Proces formiranja i stabilizacije novih mjesnih odbora SNP na teritoriji barske opštine, biće nastavljen i u narednom periodu,“ navodi se u saopštenju.