Odbornici Demokrata u Baru bojkotuju SO Bar

Prenosimo saopštenje za javnost Kluba odbornika Demokrata Bar.

Afera “Koverta” ili bolje reći “Koverte” pokazale su  u punom svjetlu na koji način je svih ovih godina DPS kako na državnom, tako i na lokalnom nivou osvajao vlast i otvarao čuvene šampanjce.

Dok građani protestuju jer nisu slobodni, jer su ucijenjeni i primorani  da gledaju kako nam uništavaju državu, kako se bogate tajkuni, rođaci, prijatelji i kumovi bliski DPS strukturama, odbornici Demokratske Crne Gore neće učestvovati u radu SO Bar. Svjesni smo da je ova, barska vlast, osvojena na isti način kao i ona Migova.

Praviti se da je stanje redovno, kada su se institucije stavile u službu jedne partije i jednog čovjeka ne možemo, niti hoćemo. Dok sramno privode, podnose krivične prijave protiv onih hrabrih i časnih građana i građanki Bara, koji su samo branili dvorište svoje Gimnazije, oni koji su sve u ovoj državi pokrali  ispijaju i  dalje one izborne šampanjce, ali ne zadugo.

Svi moramo pokazati da će građani, koji se okupljaju svake subote na velikim protestima širom Crne Gore i Podgorice, osvojiti slobodu u cilju istinske demokratizacije naše države.

U barskoj “Koverta”  vlasti, mogu još malo da se svađaju kome će koja direktorska fotelja pripasti,  ili  kolika će biti cijena legalizacije, jer evo godinu dana se ne mogu dogovoriti.Malo mjesta  a želja za foteljama puno. Fotelja je ono što ih spaja a izgleda i razdvaja.

Neka ih još malo, jer novi vjetrovi duvaju, ovi proljećni.