Reagovanje Demokrata na saopštenje „Biram Bar“

Prenosimo saopštenje za javnost Demokrata:
„Očigledno da za zapaljivu retoriku Radomir Novaković Cakan smatra u stvari onu retoriku kojom se na sve moguće dozvoljene i zakonite načine pokušava pomoći građanima i zaustaviti vršenje svojevrsnog krivičnog djela.
Da li je zapaljivo djelovanje u stvari naše prisustvo među građanima Bara, koji  čvrsto i odlučno stoje u namjeri da se park sačuva, tražeći od odgovornih da zaustave gradnju i rušenje? Da li vam u stvari to smeta? Da li smo kao i vi potpredsjedniče Opštine Bar tek tako trebali da pustimo park, amfiteatre i građane niz vodu? Umjesto da „udarite šamar“ aktuelnoj vlasti, vi i dalje ostajete čvrsto sa rušiteljima  pružajući im ruku i podržavajući ih u njihovom naumu.
Za nas to nije ništa neočekivano i čudno, kao što nije čudna ni činjenica što se Radomir Novaković Cakan shodno svojoj funkcionalnoj obavezi poslednjim saopštenjem stavio u zaštitu aktuelnog predsjednika Opštine. 
Savjetujemo vam da ipak budete konkretni, kao potpredsjednik Opštine iskoristite svoje partijske, funkcionalne, drugarske i svake druge veze sa aktuelnim predsjednikom Opštine Bar, i od njega ili predsjednika Skupštine opštine zahtjevajte hitno zakazivanje vanredne sjednice. Podsjećamo i mi  vas da po Poslovniku, kao što znate, i oni na to imaju pravo da učine odmah.
U suprotnom, ukoliko njih do sjutra „ne pronađete“, mi vam stojimo na raspolaganju. Pronaći ćete nas tamo gdje svih ovih dana vi nijeste bili, a gdje ste morali biti, sa građanima i uz građane Bara“, navodi se u saopštenju Demokrata.