Saopštenje za javnost OO SNP Bar

U skladu sa odlukama Glavnog odbora Socijalističke narodnepartije Crne Gore, u Baru je održana Izborna konferencija SNP za ovaj grad.

Izabran je novi opštinski odbor u kojem je 39 članova. 

Za predsjednika OO SNP Bar izabran je inženjer pomorstva Željko Stojović, a novi potpredsjednici  biće izabrani na narednoj sjednici novog opštinskog odbora.

Izbornoj konferenciji u Baru je prisustvovao predsjednik SNP Vladimir Joković, kao i potpredsjednici Dragoslav  Šćekić i Dragan Ivanović, direktor Veselin Bakić i sekretar Izvršog odbora Dragan Vukić.

Pozdravljajući učesnike Izborne konferencije, predsjednik Joković  je poželio puno uspjeha barskom odboru u budućem periodu, apostrofirajući činjenicu da se u SNP obavljaju značajne aktivnosti koje govore o konsolidaciji i jačanju partije, kao što su nedavno pokrenuta  Asocijacija mladih, formiranje novih opštinskih odbora i skoro formiranje Asocijacije žena SNP.

Skup je pozdravio i potpredsjednik SNP Dragoslav Šćekić.

„Osnovni naum koji me vodio da se kandidujem je bio da se kroz naš SNP borimo za drugačiji Bar i Crnu Goru, u kojoj će u centru zbivanja biti naš član, običan čovjek,”kazao je između ostalog novi predsjednik OO SNP Bar Željko Stojović.

Funkcioner SNP Vasilije Lalošević, koji je vodio Izbornu konferenciju i inače je koordinator SNP za Bar, zahvalio je prisutnima što su svih ovih godina bili uz SNP i izrazio uvjerenje da će svi, zajedničkim radom, vratiti SNP na mjesto koje mu pripada.