“Norwegian Bliss” uplovio u barsku luku

Kruzer “Norwegian Bliss” juče je uplovio u barsku luku i biće na vezu Port of Adria. Prema nezvaničnim saznanjima u barskoj luci biće oko mjesec dana.

foto: mojbar.net

Norwegian Bliss je inače konstruisan da promijeni klasično putovanje gdje prava zabava počinje tek onda kada se iskrcate sa broda, otkrijete neki novi grad i slično.

Ovaj masivni kruzer i putovanje do jedne destiancije čini iskustvom za pamćenje, podižući zabavu na brodu na jedan sasvim novi nivo.

„Opremljen nevjerovatnim atrakcijama, ovaj kruzer će vam dokazati da vam na pučini nikada ne može biti dosadno. On nas podsjeća na plutajuće luksuzno odmaralište, koje vrlo vjerovatno, barem jednim dijelom sebe, nećete željeti da napustite“, kaže proizvođač.

Norwegian Bliss sadrži najveću trkačku stazu, vodeni park sa toboganom, laser tag arenu i još mnogo toga. Ovdje će se održavati uživo nastupi brojnih zabavljača, a tu je i spa centar, veliki broj barova i loža, dok su vam na usluzi vaš lični konsijerž i batler koji će se pobrinuti da svaka vaša želja bude ostvarena.