33. godine postojanja Sportsko – rekreativnog centra Bar

Sportsko-rekreativni centar Bar sinoć je obilježio 33 godine postojanja. Direktor Sportsko – rekreativnog centra Bar Branislav Nenezić istakao je da ima puno razloga da se proslavi i obilježi 33 godine poslovanja i postojanja Sportsko – rekreativnog centra Bar. Uz podršku i inicijativu osnivača Opštine Bar, Fudbalskog saveza Crne Gore, Atletskog saveza i Crnogorskog olimpijskog komiteta, renovirani su glavni gradski stadion i tartan staza, tribine i svlačionice.

FK “Mornar” i ostali klubovi iz Bara od sada će moći da igraju sve zvanične mečeve u svom gradu, dok će nova atletska staza omogućiti brojnim ekipama da sve bazične pripreme obave u našem gradu.

Zahvaljujući velikom donatoru vlasniku Košarkaškog kluba “Mornar” gospodinu Đorđiju Pavićeviću, u Sportskoj dvorani „Topolica“ završena su dva velika projekta, radovi na instaliranju najsavremenijeg video sistema i radovi na adaptaciji svlačionica, sudijskih i pomoćnih prostorija. Oba izuzetno značajna projekta, ne samo za Sportsko –rekreativni centar, već i za sve ljubitelje sporta i sportiste. Takođe, dvorana posjeduje i najsavremenije ozvučenje i sve prateće efekte za pravi sportski spektakl, kao u NBA ligi”, naglasio je direktor Branislav Nenezić, koji je godišnju nagradu Sportskog centra, po prvi put , uručio Đorđiju Pavićeviću.

Branislav Nenezić se zahvalio i svim radnicima Sportsko – rekreativnog centra na vrijednom radu i održavanju sportskih terena. Inicijativom Upravnog odbora preduzeća realizovane su brojne ideje projekti u preduzeću.
Priznanja i zahvalnice uručene su nekadašnjem direktoru Branislavu Radeviću i bivšem fudbaleru i istaknutom radniku Sportskog centra Boru Raičeviću, koji će uskoro otići u penziju.

U narednom periodu planirano je i da Opština Bar i UNDP realizuju inicijativu “Zeleno ostrvo”, koja podrazumijeva uređenje prostora na kojem se nalaze objekti Sportsko-rekreativnog centra, po evropskim i svjetskim standardima, istakao je direktor Sportsko – rekreativnog centra Branislav Nenezić.