FK Mornar sve bliži Prvoj ligi

Mornar je sjajnom serijom od pet pobjeda, uz gol razliku čak 17:1 stekao veliku prednost pred posljednja četiri kola Amplitudo Druge fudbalske lige. Barani su slavili u Rožajama protiv Ibra sa 2:0, Arsenal je u Tivtu remizirao sa Beranama (1:1), pa sada Mornar kao lider ima četiri boda prednosti.

Dugo su se Barani mučili protiv Ibra, a uspjeli su do pobjede zahvaljujući rezervisti Bošku Guzini, koji je bio strijelac oba pogotka (2:0).

U Tivtu je Arsenal vodio od 41. minuta preko Moračanina, ali su gosti uspjeli do boda sjajnim golom Žarka Vilotijevića.

On je u 79. minutu sjajno primio loptu na vrhu kaznenog prostora i pored svih domaćih igrača u njemu pronašao je šut tik uz desnu stativu.

I to vrijedan bod u borbi za opstanak, pošto je Grbalj slavio na gostovanju Komu (2:0), Bokelj u Igalu (3:2), a Drezga u Bijelom Polju sa 2:1.

Te utakmice obilježili su evrogolovi, za Grbalj Dejan Perović prvi od dva njegova pogotka, u Igalu Kristijan Škrelja je nakon sjajnog ubacivanja i prijema postigao treći gol.

Šlagvort je ipak bio rezervisan za Gorana Burzanovića u finišu utakmice sa Jedinstvom uspio da donese pobjedu rezantnim šutem desne noge sa desne strane u gornji suprotni ugao i to udarcem iz punog trka.