Galeb svečano započeo utakmicu XI kola I odbojkaške lige Crne Gore

Uprava kluba se pred utakmicu sa OK Mediteranom, skromnom svečanošću, zahvalila za doprinos razvoju kluba i postignute rezultate, svojim bivšim igračicama Ivi Šćepanović i Ivi Vujošević. Obe igračice su završile koledž u SAD i Galeb im je uz uobičajene čokolade Galeb, uručio i fotografije sa osvojenih takmičenja – pobjednik Kup-a Crne Gore (Ivi Vujošević – Kup 2016. i Ivi Šćepanović – Kup 2019.).

Iva Šćepanović će nastaviti životnu priču odlaskom u UAE (Dubai) gdje je dobila posao, a Iva Vujošević će nastaviti sa odbojkom sa ambicijom ponovnog povratka u reprezentaciju Crne Gore.

Galeb je istom prilikom, svojoj igračici i novom pojačanju, Milici Knežević, na prvoj utakmici u dresu Galeba na domaćem terenu, poželio svaku sreću i uspjeh uz simboličan poklon: čokoladu Galeb i majicu OK Galeba.

U Galebu su mišljenja da ovakav odnos prema sportistima treba gajiti zato što to oni zaslužuju, a i zbog mladih igračica koje na taj način uče i još više učvršćuju ljubav prema odbojci.

U tako svečanom raspoloženju, igračice Galeba su protiv mlade ekipe Mediterana, pružile odličnu partiju i slavile rezultatom 3:0.