GALEBU PRVO MJESTO NA ODBOJKAŠKOM TURNIRU U MAKARSKOJ

Pionirke Galeba učestvovale su od 31.05. do 02.06.2019. na medjunarodnom turniru u Makarskoj. U konkurenciji 20 klubova iz RH, BIH i CG osvojile su prvo mjesto.

Galebice su prikazale izvanrednu odbojku, što pokazuje samo jedan izgubljen set u 6 odigranih utakmica. U grupi su pobijedile Tabor II, Jahorinu, Vodice i Kaštel Lukšić rezultatom 2:0. U polufinalu su pobijedile TaborI sa2:1, a u finalu su bile uspješnije od Gimnazijalca iz Kotora (pobijedile 2:0). Pored pehara i medalja za prvo mjesto, naša igračica Natalija Vlaović proglašena je najboljom igraičom turnira.

Domaćin OK Makarska ukazao je posebnu pažnju našoj ekipi time što su naš trener Petar Koković i igračice Staša Krivokapić i Natalija Vlaović gostovali na radio Makarska u polučasovnoj emisiji uživo.

Polufinale:

Gimnazijalac – Makarska 2:0,

Galeb – Tabor I 2:1.

Za treće mjesto:

Makarska – Tabor I 0:2

Finale:

Galeb – Gimnazijalac 2:0

Ovim izvrsnim nastupom pionirke Galeba nastavile su niz uspješnih nastupa na turnirima u Makarskoj koji traju od 2007. godine, kako u seniorskoj konkurenciji tako i u konkurenciji pionirki i kadetkinja.

Dodijeljene su i nagrade za najbolje pojedince turnira, a to su: Natalija Vlaović (Galeb) za najbolju igračicu, Teodora Bulatović (Gimanzijalac) za najbolju tehničarku, a za najboljeg libera proglašena je Neja Kranjoc (Tabor).