Lovćen ugostio Galeba

OK Lovćen je 02.12.2018. godine bio domaćin 1/8 kupa Crne Gore za 2018. godinu.

OK Galeb je na Cetinju nastupio u Kup utakmici u podmlađenom sastavu, a mlađe pionirke godišta 2006. u predigri odigrale su prijateljsku utakmicu sa pionirkama OK Lovćen.

Mečevima obe selekcije prisustvovao je veliki broj gledalaca što je pokazatelj da je Cetinje prihvatilo odbojku na pravi način, kao i da cetinjani poštuju dugogodišnje prijateljstvo OK Galeb i OK Lovćen.

Brojna ekspedicija Galeba nakon utakmica, po lijepom vremenu, prošetala je gradom i na kraju bila počašćena ručkom od strane uprave OK Lovćena na čelu sa Slobom Jablanom i trenerom Zoranom Martinovićem, kojima se posebno zahvaljujemo na gostoprimstvu.

U sastavu mladih pionirki Galeba bile su i tri djevojčice iz Sutomora, a ekipu je vodila trenerica Anđela Abazovickoja u Sutomoru okuplja oko 40 djevojčica i dječaka.

Prijateljstvo Lovćena i Galeba će se nastaviti i kroz učešće pionirki Lovćena na memorijalnom turniru “Šćepanović Velimir Rajo” koji će biti održan do kraja 2018. godine u Baru. Sa Lovćenom je dogovoreno da se nastavi proljetno druženje na Ivanovim Koritima koje nije realizovano 2018. godine zbog loših vremenskih prilika.