MNOGO SMO JAKI! Pulen je Mornarov!

Doskorašnji košgeter Cedevite i jedna od najvećih zvijezda ABA lige minule sezone, Džejkob Pulen (29 god. 185cm,), i sledeće sezone nosiće često narandžasti dres ali ovog puta sa grbom Mornara!

Američki bek potpisao je danas ugovor sa „Ponosom Bara“, tako da je sada i defintivno potvrđeno da će najpopularniji sportski kolektiv na Južnom Jadranu, nakon povratka Dereka Nidama, imati tandem harizmatičnih plejmekera kakav u regionu odavno nije viđen!

Tokom 11 godina duge profesionalne karijere, Pulen je, između ostalih nosio dres jerusalimskog Hapoela, Sevilje, Himkija, Filadelfije siksers, u dva navrata Cedevite…

Minule sezone u ABA ligi postizao je prosječno 17,4 poena, imao 1,7 uhvaćenu loptu i 1,9 asistenciju po meču.

Krajem sezone Mornar je produžio ugovore sa urošem Lukovićem, Nemanjom Vranješom, Vukotom Pavićem, Markom Mugošom i Radivojem Vujoševićem.

U dosadašnjem dijelu transfer roka paraf na vjernost „Ponosu Bara“ stavili su Sead Šehović, Milko Bjelica, Derek Nidam, Brendis Rejli Ros i Damir Markota.

Vijest da je Pulen potpisao za Mornar, predsjednik barskog kluba Đorđije Pavićević, saopštio je na Streetball turniru Bar Satelit 2K19: