Najava sportskih dešavanja za vikend

Raspored sportskih dešavanja tokom vikenda:

Prva odbojkaška liga CG: ŽOK „Luka Bar“ dočekuje ŽOK „Gimnazijalac“

U okviru 7. kola Prve ženske odbojkaške lige CG ekipa ŽOK „Luka Bar“ ugostiće ŽOK „Gimnazijalac“ u petak 15. novembra, sa početkom u 17 časova, u Sportskoj dvorani „Topolica“. Ulaz je slobodan.

Prva muška rukometna liga CG: RK „Mornar 7“ protiv ORK „Rudar“

Utakmica 7. kola Prve muške rukometne lige CG između barskog RK „Mornar 7“ i ORK „Rudar“ iz Pljevalja, na programu je u subotu 16. novembra, od 15 i 30 časova, u Sportskoj dvorani „Topolica“, dok će se utakmica između kadeta odigrati istog dana sa početkom u 13 časova. Ulaz je slobodan.

KK “MORNAR” dočekuje KK “ZADAR”

U okviru 7. kola ABA Lige meč između ekipe barskog “Mornara” i “Zadra” na programu je u nedjelju 17. novembra od 18 časova, u Sportskoj dvorani „Topolica“.

Zbog incidenta u finišu meča sa Cedevita Olimpijom, u 5. kolu ABA Lige, “Mornar” će ovu utakmicu odigrati pred praznim tribinama, dok će na utakmici protiv “Budućnosti” 30. novembra biti zatvorena “satelit” tribina (parter).

Seniori FK “Hajduk” u nedjelju protiv FK “Orjen”

U okviru FSCG – JUG Kotor, prvenstvena utakmica 9. kola između seniora FK “Hajduk” i FK „Orjen” iz Zelenike, odigraće se u nedejelju 17. novembra, sa početkom u 13 časova, na pomoćnom terenu SRC Bar.