Najava sportskih dešavanja za vikend

Raspored sportskih događaja za vikend:

Kadetska liga Crne Gore: Kadeti Mornara protiv Iskre

Utakmica 17. kola Kadetske lige Crne Gore, sezona 19/20, između fudbalera Mornara i Iskre odigraće se u subotu 07. decembra 2019. godine, sa početkom u 10 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Omladinska liga Crne Gore: Omladinci Mornara dočekuju vršnjake Igala

Utakmica 15. kola Omladinske lige Crne Gore između fudbalera FK Mornar i FK Igalo odigraće se u subotu 07. decembra, sa početkom u 13 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Petlići i pioniri Mornara protiv Bokelja

Utakmica 13. kola prvenstva UK FSCG – JUG, sezona 19/20, između petlića Mornara i Bokelja odigraće se u nedjelju 08. decembra, sa početkom u 13 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar, dok će se utakmica između pionira odigrati istog dana, sa početkom u 14 i 30 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Petlići FK Hajduk protiv FK Akademija

U okviru UK FSCG-JUG, Kotor, prvenstvena utakmica 8. kola između petlića FK Hajduk i FK Akademija iz Ulcinja, odigraće se u nedjelju 08. decembra, sa početkom u 9 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Pioniri Hajduka dočekuju Otrant Olimpic

U okviru UK FSCG-JUG, Kotor, prvenstvena utakmica 08. kola između pionira Hajduka i Otranta iz Ulcinja, odigraće se u nedjelju 08. decembra, sa početkom u 11 časova, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Prva muška rukometna liga Crne Gore : RK Mornar 7 protiv RK Partizan 1949

U okviru 10.kola Prve muške rukometne lige Crne Gore, sastaju se RK Mornar 7 i RK Partizan 1949 ,u subotu 07. decembra, sa početkom u 18 časova, u Sportskoj dvorani „Topolica“.

Kadetska muška rukometna liga Crne Gore: RK Mornar 7 protiv RK Partizan 1949

Utakmica 10. kola između kadeta RK Mornar 7 i RK Partizan 1949 odigraće se u subotu 7. decembra, sa početkom u 15 i 30 časova, u Sportskoj dvorani „Topolica“.

Četvrtfinale Kupa Crne Gore : OK Mornar dočekuje OK Sutjeska

U okviru četvrtfinala Kupa Crne Gore, sastaju se odbojkaši Mornara i Sutjeske, u nedjelju 08. decembra, od 17 časova, u Sportskoj dvorani “Topolica”.