Najava sportskih dešavanja za vikend

Raspored sportskih dešavanja tokom vikenda:

14. Prvenstvo Crne Gore u višebojima za sve uzrasne kategorije
Prvenstvo Crne Gore u višebojima za sve uzrasne kategorije, u organizaciji Atletskog saveza Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i mladih, održaće se u subotu i nedjelju, 10. i 11. oktobra, sa početkom u 10 sati. Takmičenje će se održati na kompleksu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Petlići FK Hajduk protiv OFK Petrovac

Utakmica 5. kola lige Udruženja klubova FSCG – JUG, u kojoj će se sastati petlići Hajduka i Petrovca, odigraće se u subotu 10. oktobra, od 11 sati, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Petlići Mornara dočekuju vršnjake Orjena

Utakmica 5. kola lige Udruženja klubova FSCG- Jug između petlića FK Mornar i FK Orjen, odigraće se u nedjelju, 11. oktobra, od 11 sati, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

Pioniri Mornara protiv Obilića

U okviru 5. kola Lige Udruženja klubova FSCG – Jug pioniri Mornara ugostiće vršnjake Obilića. Utakmica će se odIgrati u nedjelju, 11. oktobra, od 13 sati, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.

FK Hajduk dočekuje FK Budva

U okviru 5. kola lige Udruženja klubova FSCG-Jug, fudbaleri barskog Hajduka ugostiće ekipu Budve. Utakmica će se odigrati u nedjelju, 11. oktobra, sa početkom u 15 sati, na pomoćnom terenu Sportsko – rekreativnog centra Bar.