Petarda Mornara za najavu Prve lige

Mornar je ubjedljivom pobjedom nad Igalom 5:0 ostao na čelu 2.CFL.

screenshot

Mornar čuva vrh tabele! Barani su dominirali u derbiju, a pravo je čudo kako nijesu ostvarili mnogo ubjedljiviju pobjedu. Mornar je zasijao u istorijskom meču, koji će se pamtiti kao prvi pod reflektorima u Baru.

Barani su nakon dva meča koja su dobili rezultatom 4:0, petardom pokazali snagu, kvalitet i moć, te da zasluženo gazi ka elitu. Bila je to simultanka Mornara, koji je dominirao od početka do kraja.

Meč koji je izazvao veliku pažnju, tako da bi stadion bio prepun da nije mjera zbog korone, ali je oko ograde sa sve četiri strane bilo sve popunjeno. Mornar je tako vratio I prvo mjesto I publiku, a čini se da je šetalište koje je bilo prepune odjednom bilo prazno, jer je I staro I mlado krenulo ka “Topolici”, pa se opet u Baru priča o fudbalu…

Mornar je tempom ušao u meč, odmah krenuo da napada, a nakon šanse Bulatovića, Đorđevića, Škrijelj je u 13.minutu načeo rivala. Samo desetak minuta kasnije Pajović je nakon ubačene lopte iz kornera pogodio za 2:0. Tresla se prečka, stativa, Igalo je bilo u nokdaunu, ali je nekako odolijevalo.

Imali su šanse Guzina, Bulatović, Vukmarković, a onda je u finišu Mornar sve to naplatio. Vukmarković I dva puta Guzina potpisali su kanonadu Igala I petardu Mornara za najljepšu najavu Prve lige…