V Memorijalni odbojkaški turnir Bar 2019.

OK Galeb je realizovao 14. i 15.12.2019. godine V memorijalni odbojkaški turnir Bar 2019. u pomen na bivše članove kluba Velimira Raja Šćepanovića, Slavišu Tuševljaka i Jovanu Kovačević koja je prerano, nesrećnim slučajem izgubila život.

Dana 14.12. muška i ženska škole odbojke kao i škola odbojke Sutomore, odigrale su brojne utakmice mini odbojke na tri terena u Sali OŠ Jugoslavija.

Dana 15.12. turnir je nastavljen uz učešće pionirki Galeba, Morače i Gorštaka. U konkurenciji kadetkinja nastupile su ekipe Galeba, Morače i H. Novog, dok su juniorke Galeba, Morače i Morače II odigrale svoj tromeč.

Pionirke su svoje utakmice odigrale u sali OŠ Blažo Jokov. Upravi OŠ Blažo Jokov se ovim putem zahvaljujemo na gestu da nam termine ne naplaćuje iz razloga što je pokojni Velimir Rajo Šćepanović bio radnik njihove obrazovne ustanove.

Iako rezultati nisu bili prioritet, prikazana je zanimljiva i kvalitetna odbojka mladih sastava, a posebno interesantno je bilo nadmetanje škola odbojke, za prve diplome i prvo suđenje.

Pionirke Morače su bile prve, Galeb drugi i Gorštak treći. Kadetkinje Morače su bile prve, Galeb drugi i Herceg Novi treći. U konkurenciji juniorki Galebice su zauzele prvo, Morača drugo i Morača II treće mjesto.

Pehare i diplome na kraju turnira uručivali su članovi porodice naših bivših članova kluba, uz prethodno obraćanje učesnicima ispred organizatora Rajka Tijanića i Nikole Vujačića.